Madrid Patio для відвантаження горщиком
Madrid Patio для відвантаження горщиком
450.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

Це - півонія в горщику, не голе коріння. Ми відправляєм її поштою, а так як пагони ще тільки но з'являються, тому під час транспортування вони не зламаються. Зберігайте її в горщику на вулиці або в в умовах, наближених до вуличних. Висаджувати в грунт можна навесні, як тільки він стане м'який і теплий. Або залишайте рости в горщику при бажанні.

Опис: Сорт для вирощування в горщиках (тому що нижчий за звичайні трав'янисті півонії). Не боїться сонця та недосвідчених садівників. Приваблює метеликів та ваше почуття прекрасного своїми білими квітками з кремовою серцевиною.

Достеменно невідомо чи знають про існування цього сорту у Мадриді, але ці ефектні піони точно пасували б «найвершковішій» футбольній команді світу «Реалу».
--

Розмір коріння: 3-5 бруньок

--

Ціна: 450 грн

--

Доставка: замовлення буде відправлене Новою Поштою за рахунок отримувача протягом тижня з моменту оформлення замовлння :)

--

Інструкція з посадки та догляду (якщо плануєте висаджувати в грунт):

Викопайте яму такого розміру, щоб бруньки були на глибині 3-5 см під землею. Посадивши, рясно полийте півонію водою і не вкривайте додатково на зиму.
Обираючи місце посадки, уникайте близькості до споруд та парканів. Ділянка має бути сонячна і така, де півонії, як багаторічній рослині, ніщо не буде заважати найближчі пару десятків років.
Коли навесні побачите перші пагони, можете починати оброблювати будь-якими мідними препаратами. Превентивно обробити кущ від грибкових захворювань краще, ніж боротися із наслідками. Ми радимо обробити 5 разів на сезон. Можна використовувати Ридоміл Голд, Квадріс, Магнукур Енерджі, Світч, Скор та інші.
Також, якщо це цвітіння першого року, обриваєм бутони (щоб повернути силу в корінь). Ми робимо так само. Це нормально і дієво.
Як і всі живі рослини, півонія буде вдячна за регулярний (2 рази на тиждень) ранковий полив. Але витримає 2-3 тижні і без нього, якщо до цього отримувала належну кількість води.
В кінці жовтня обрізаємо кущ повністю (залишаємо 3 см, щоб не загубити його) і останні рази добряче поливаємо водою.
Запашної Вам півонії та рясного цвітіння!